Draadomheining heeft voor u de volgende artikelen

€ 60,15/ stuk

Jungle Paal

De palen zijn gemaakt van een stevig buisprofiel 60/60/2 mm en worden geplaatst op een onderlinge afstand van 2.75 meter (as op as). De palen zijn bovenaan afgesloten met een kunststof dop. In iedere paal zijn 2 dwarse boringen gemaakt voor het bevestigen van de panelen. Het bevestigingssysteem bestaat uit een speciaal ontworpen verbindingsstuk dat in het uiteinde van de boven- en onderligger schuift.

Meer informatie »

€ 303,00/ stuk

Jungle Paneel

De Jungle panelen zijn opgebouwd uit twee stalen profielen van 60/40/2 mm, met daartussen ronde spijlen op een onderlinge afstand van maximum 110 mm. De spijlen steken door de bovenste en onderste ligger heen, 200 mm bovenaan en 100 mm onderaan. De Jungle panelen zijn thermisch verzinkt (275 g/m2) en voorzien van een polyestercoating van minimum 80 µm. Eenvoudige plaatsing met de bijhorende jungle palen.

Meer informatie »

Jungle Panelen

Het Jungle spijlenhekwerk heeft een afschrikkend effect en laat zich door zijn natuurlijke look perfect integreren in een stedelijke omgeving.

Door het innoverende concept en de robuustheid (de spijlen dwarsen op een willekeurige manier de bovenste en onderste liggers) van het hekwerk worden alle veiligheidseisen (CE norm) nauwgezet gerespecteerd.

Het Jungle spijlenhekwerk is verkrijgbaar in alle standaard kleuren van Kopal. Andere RAL kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

Cookies | Uw privacy | Draadomheining is onderdeel van EXZO