Draadomheining heeft voor u de volgende artikelen

€ 3,65

Alu doorvoerkop dia? 48 X 42 mm zwart

Deze doorvoerkoppen worden geplaatst op alle verticale palen ( behalve de start en de eindpaal) De bovenbuizen wordt hier doorgeschoven. Hierdoor zit de bovenbuis op regelmatige afstand gefixeerd op de tussenpalen. De bovenbuis heeft dus geen bewegingsruimte meer en zit goed vast op de palen. Dit geeft het geheel zijn grote sterkte voor het laten begroeien met klimplanten of bekleden met heidematten.

Meer informatie »

€ 4,50

Alu koppelstuk dia? 42 mm groen

Een koppelstuk wordt gebruikt om de verticale paal te plaatsen. Het koppelstuk vormt de verbinding van 2 bovenbuizen met elkaar. Dit koppelstuk is een alternatief voor voor de doorvoerkop. Bij gebruik van het koppelstuk dienen de palen van de omheining elke 3 meter geplaatst te worden. Bij gebruik van het doorvoerkopsysteem voor de bovenbuizen, in combinatie met de bijhorende koppelstukken, ben je niet gebonden aan deze tussenafstand van 3 meter tussen de palen.

Meer informatie »

€ 7,45

Alu puntdraadkop recht dia? 60 mm 3 draads

Een puntdraadkop is steeds beschikbaar in alu -kleur Deze wordt geplaatst op de palen van de draadafsluiting als extra bescherming tegen inbraak. Tussen deze openingen van de puntdraadkop kunnen staalpuntdraden (prikkeldraad) bevestigd worden, om zo een moeilijkere doorgang te verkrijgen over de omheining.

Meer informatie »

€ 15,10

Binddraad 2 mm groen - 100 meter

Binddraad wordt gebruikt om de gevlochten tennis draad of de gelaste draad omheining tegen de horizontale spandraden vast te maken. Je kan hiermee ook de draadomheining vastmaken tegen de bovenbuis. Deze binddraden hebben een dikte van 2 mm, waardoor deze flexibeler zijn om te vervormen, en zo alles mooi samen te binden. Best voorzie evenveel lopende meters binddraad als spandraad

Meer informatie »

€ 29,75

Bovenbuis dia?42 mm/1,5 dikte - 600 cm lang groen

Een bovenbuis of een boven paal zorgt voor een uiterst sterke afsluiting. Deze bovenbuis adviseren wij steeds bij omheining met tennisdraad. Hierdoor wordt een heel robuust geheel verkregen, die ideaal is voor begroeing met klimplaten of het voor het bevestigen van heidematten Door de bovenbuis heeft de draadomheining langs de bovenzijde een stabiele houvast. Goed voor tientallen jaren een onderhoudsvrije afsluiting. Dergelijke bovenbuis is beschikbaar in kleur groen en zwart. Dankzij de bijhorende koppelstukken en beugels vormt dit 1 geheel.

Meer informatie »

€ 4,50

Bovenbuis Koppelstuk groen

Een bovenbuis koppelstuk zorgt voor de verbinding van de bovenbuizen. Bovenbuizen bestaan in lengte 3 en 6 meter. Om deze met elkaar te verbinden wordt gebruik gemaakt van deze koppelstukken. Op deze manier ontstaat 1 stevig geheel. De bovenbuizen worden vastgezet op de palen met de doorvoerkoppen die op de verticale palen worden geplaatst.

Meer informatie »

€ 28,45

Draad klemmen zwart 20 mm ( 1000 stuks/doos)

Met deze draadklemmen kan je je de draad afsluiting bevestigen tegen de spandraad en bindraad. Gebruik de handige tang om deze klemmen te verwerken. Op deze manier kan je heel makkelijk en snel de draden vast zetten met de klemmen

Meer informatie »

€ 1,55

Draadspanner groen

Draadspanners worden gebruikt voor het opspannen van spandraden die van toepassing zijn bij de draadomheiningen met vierkante gevlochten tennisdraad. Deze spandraden kunnen ook alleenstaand gebruikt worden, of voor het vastmaken van decoratiematten (heidematten) tegen draadafsluitingen. Dit systeem is heel eenvoudig te plaatsen. Beschikbaar in zwart en groen

Meer informatie »

€ 3,75

Eindstuk voor bovenbuis dia?42 mm - groen

Dit eindstuk zorgt voor mooie afwerking van het einde en het begin van de bovenbuis. Het eindstuk kan er makkelijk overgeschoven worden zodat dit de bovenbuis mooi omvat. Hierop past dan een beugel of een hoekbeugel, die vastgemaakt dient te worden met de bijpassende bout en moer, op de vertikale begin of eindpaal van de omheining. Op die manier ontstaat er een sterke en elegante verbinding tussen de bovenbuis en de paal van de draadafsluiting. Beschikbaar in kleur groen en zwart.

Meer informatie »

€ 2,10

Inox Beugel dia? 48mm - groen

Bij het begin en het einde van de bovenbuis, wordt deze bovenbuis mooi afgewerkt met een passend eindstuk. Dit eindstuk wordt dan dankzij de inox beugels vastgezet op de start en eind paal van de omheining, met de bijpassende bout en moer. Beschikbaar in kleur zwart , groen en metaal kleur

Meer informatie »

€ 0,45

Paaldop groen voor paal dia 48 mm

Een paaldop zorgt voor een mooie afwerking van je metalen paal. Deze dop is gemaakt van kunststof en beschikbaar in kleur groen en zwart. Als je kiest voor een klassieke tuindraad, voorzie je deze best op elke paal. Als je kiest voor de gevlochten tennisdraad met bovenbuis, is dit enkel nodig op de eerste en de laatste paal.

Meer informatie »

€ 6,45

Paalvoet voor ronde paal 48 mm

Een paalvoet wordt geplaatst op een stenen of betonnen ondergrond. Hierop kunnen de metalen palen vastgezet worden, indien er geen mogelijkheid is om de metalen palen in de grond te plaatsen. Beschikbaar voor palen van 48 en 60 mm diameter.

Meer informatie »

€ 29,00

Spandraad 3,8 mm groen - 100 meter

Spandraden dienen voor het opspannen van de geweven tennis of gelaste draadafsluitingen. Deze worden voorzien over de gehele lengte van de omheining Door deze spandraad vast te maken met binddraad tegen de draadomheining zit dit mooi strak en kan ze niet bewegen ( in de wind) Op spanning zetten van de spandraad wordt gedaan met de draadspanners. Spandraad heeft een dikte van 3.8 mm, waardoor deze zeer sterk is voor het opspannen. De spandraad kan dan vastgemaakt worden met binddraad tegen de omheining. Afhankelijk van uw gewenst hoogte heeft u 3 of 4 horizontale spandraden nodig. Tot een hoogte van 150 cm heeft u voldoende met 3 draden. Boven hoogte 150 voorzie je best 4 spandraden. Voorzie steeds voldoende draad zodat je een 1 a 2 meter extra hebt voor de fixatie met de draadspanners tegen de eind of hoekpalen

Meer informatie »

€ 0,25

Spandraadhouder groen

Een spandraadhouder wordt bevestigd op de metalen palen. Dankzij het gebruik hiervan blijft de spandraad steeds mooi op zijn plaats Dit wordt vooral gebruikt bij de klassieke tuindraad ( met gelaste draden) zonder bovenbuis. Ook toepasbaar bij een afsluiting met geweven tennisdraad zonder bovenbuis. Beschikbaar in groen of zwarte kunsstof Inclusief nagel

Meer informatie »

€ 2,60

Spanstaaf 6 mm groen - 125 cm

Een spanstaaf wordt verticaal geplaatst tegen de eerste of de laatste paal van een draadomheining met gevlochten tennisdraad. De spandraden worden tegen deze spanstaaf gespannen door middel van een draadspanner. Hierdoor dienen de spandraden niet los over de eerste of de laatste paal geplaatst te worden en kunnen ze dus ook niet verschuiven. Het gebruik van deze spanstaven vergemakkelijkt de plaatsing en vergroot de algemene stabiliteit.

Meer informatie »

€ 23,25

Waslijn hulpstuk dia? 60 mm - 1,5 kleur groen

De waslijn aansluiting is een eenvoudig koppelstuk om op een paal te plaatsen. Tussen 2 waslijn aansluitingen kunnen makkelijk horizontale spandraden worden bevestigd. Deze draden kunnen dan als waslijn gebruikt worden. Deze aansluiting voor een wasdraad is reeds voorzien van openingen om de draad in vast te maken.

Meer informatie »

Cookies | Uw privacy | Draadomheining is onderdeel van EXZO