Draadomheining heeft voor u de volgende artikelen

€ 10,70

Metalen paal groen dia 48 mm - 180 cm - 1,5 mm

Standaard worden steeds de ronde palen van 48 mm gebruikt voor een draadomheining met gelaste tuindraad of gevlochten tennisdraad. Om het geheel te verstevigen kan ervoor gekozen worden om als start en eindpaal een paal van 60 mm te voorzien. Dit wordt steeds gedaan in onze pakketten met de gevlochten tennisdraad. Eindpalen, zowel in dia 48 mm als 60 mm, worden best voorzien van een schuine steunpaal. Deze steunpaal heeft dia 38 mm Palen zijn beschikbaar in kleur groen en zwart.

Meer informatie »

€ 17,90

Metalen paal groen dia 60 mm - 200 cm - 2 mm

Standaard worden steeds de ronde palen van 48 mm gebruikt voor een draadomheining met gelaste tuindraad of gevlochten tennisdraad. Om het geheel te verstevigen kan ervoor gekozen worden om als start en eindpaal een paal van 60 mm te voorzien. Dit wordt steeds gedaan in onze pakketten met de gevlochten tennisdraad. Je kan natuurlijk ook alle palen voorzien in dikte 60 mm. Dit zal zorgen voor een nog grotere stevigheid. Hierdoor kan deze een hogere belasting verdragen zoals door zware heidematten. Eindpalen, zowel in dia 48 mm als 60 mm, worden best voorzien van een schuine steunpaal. Deze steunpaal heeft dia 38 mm Palen zijn beschikbaar in kleur groen en zwart.

Meer informatie »

€ 14,10

Metalen steunpaal groen dia 38 mm - 220 cm - 1,5 mm

Een metalen steunpaal beschikbaar voor ondersteuning van de metalen eind en hoekpalen van 48 of 60 mm dik. Deze schuine steunpaal heeft steeds een diameter van 38 mm. Beschikbaar in 2 lengtes: 220 en 270 cm. De nodige lengte van de steunpaal is afhankelijk van de totale hoogte van uw omheining en de bijhorende palen. Deze steunpaal is voorzien van een pvc steunpaal kop.

Meer informatie »

Cookies | Uw privacy | Draadomheining is onderdeel van EXZO