Draadomheining heeft voor u de volgende artikelen

Prijs op aanvraag

2D paneel - groen

Dit vaste metalen paneel heeft een standaard lengte van 2.5 meter en mazen van 50 x 200 mm in de profilering. De horizontale en verticale stangen van het gaaspaneel zijn bij elke intersectie aan mekaar gelast. Voor een optimale stevigheid is voorzien van meerdere horizontale profileringen afhankelijk van de hoogte van de panelen. Hierdoor krijgt het paneel een zeer grote stevigheid. Het staal is chemisch voorbehandeld en voorzien van een polyestercoating in groen of zwart. De bevestiging hiervan gaat zeer vlot en eenvoudig tegen de bijhorende palen en bevestigingsklemmen. Bij de bijhorende palen voor 2D/3D panelen past een betonplaat van 245 cm lang.

Meer informatie »
promo

€ 64,85

€ 54,24/ stuk

3D paneel - groen

Panofor 3D staalmatten of gaaspanelen genaamd. Dit vaste metalen paneel heeft een standaard lengte van 2.5 meter en mazen van 50 x 200 mm of 50 x 80 in de profilering. De horizontale en verticale stangen van het gaaspaneel zijn bij elke intersectie aan mekaar gelast. Voor een optimale stevigheid is voorzien van meerdere horizontale profileringen afhankelijk van de hoogte van de panelen. Hierdoor krijgt het paneel een zeer grote stevigheid. Het staal is chemisch voorbehandeld en voorzien van een polyestercoating in groen of zwart. Bevestiging tegen de bijhorende palen en bevestigingsklemmen. Bij de H-palen gebruik je een betonplaat van 250 cm. Bij de 2D/3D palen gebruik je betonplaten van 245 cm lang.

Meer informatie »

Draadpaneel groen

Panofor 3D is een gelaste staalmat met een standaard lengte van 2.5 meter en is opgebouwd uit verticale en horizontale stalen stangen met een diameter van 5 mm. Deze stangen zijn bij elke intersectie aan elkaar vastgelast, waardoor men een zeer stevige mat bekomt. De Panofor 3D mat is daarbij nog voorzien van meerdere horizontale profileringen (aantal afhankelijk van de hoogte van het paneel), waardoor het geheel nog steviger wordt.

De Panofor 3D staalmat is warmbad verzinkt en voorzien van een polyester coating, waardoor ze uitstekend beschermd is tegen corrosie.

Voor het plaatsen van de Panofor 3D staalmatten worden vierkante of rechthoekige palen gebruikt, met speciale bevestigingsklemmen die geringe beweging van de staalmat toelaten. Op deze manier kan de mat onder invloed van temperatuur en zonlicht uitzetten zonder te vervormen.

Cookies | Uw privacy | Draadomheining is onderdeel van EXZO