Draadomheining heeft voor u de volgende artikelen

€ 14,05

Beton plaat 30 x 180 cm

Deze betonplaten hebben de natuurlijke beton kleur ( lichtgrijs) Deze passen perfect bij onze betonpalen met gleuf van 30 en 55 mm, zij hebben reeds een voorziening om de betonplaat in te plaatsen, zodat deze mooi op zijn plaats blijft zitten. Ook toepasbaar met alle draadoafsluitingen zoals de gelaste draad of tennisdraad omheining. Betonplaten zijn beschikbaar in volgende afmetingen: Hoogte 30 en 40 cm Lengte: 180 , 200 en 245 cm Dikte: 3 cm Voorzijde: gepolijst, achterzijde ruw Naast deze betonplaat hebben wij ook een borduur in beton beschikbaar.

Meer informatie »

€ 3,45

Betonplaathouder dia? 48 hoogte 30 cm

Betonplaathouders voor ronde palen van 48 of 60 mm. Deze betonplaathouders worden gebruikt bij de draadafsluitingen met ronde metalen palen. De houder kan makkelijk over de paal geschoven worden, zodat deze niet kan verschuiven. Aan beide zijdes is een U-vormige voorziening waarin de betonplaat geplaatst kan worden. Eenmaal de betonplaat in deze voorziening zit, kan deze niet meer verschuiven naar voor, achter of opzij. Beschikbaar voor palen van diameter 48 en 60 mm.

Meer informatie »

€ 2,55

Betonplaathouder U- vorm hoogte 28 cm

Een betonplaat houder is een plastieken U-vorm met een hoogte van 28 cm. Deze houder kan de langs de binnenzijde van de palen worden vastgevezen, hiertussen kan dan de betonplaat geplaatst geplaatst worden. Aangezien de betonplaat mooi vastzit tussen de U profielen en rust op de grond, kan deze zicht niet verplaatsen. Ze hoeft dus niet extra gefixeerd te worden met stabilisé.

Meer informatie »

Cookies | Uw privacy | Draadomheining is onderdeel van EXZO