Draadomheining heeft voor u de volgende artikelen

€ 26,30

Betonnen gleufpaal 28 mm - 12.5 x 12.5 x 280 cm - tussenpaal

Kies voor betonpalen als je graag een onderhoudsvrije paal wenst, die geen negatieve invloed zal ondervinden van wisselende weersomstandigheden. Zware betonnen palen met een gleufbreedte van 30 mm. Hierin passen alle blokhutplanken van 28 mm breed: grenen, thermowood, tali, ... Deze palen zijn voorzien een opening voor een klassieke betonplaat van 40 cm hoog. Hierin passen ook betonplaten van 30 cm hoog. Bijpassende betonplaten zijn beschikbaar in 180,200 en 245 cm lengte die mooi combineren met de lengtes van de gebruikte houten blokhutplanken.

Meer informatie »

€ 26,30

Betonnen gleufpaal 55 mm - 12.5 x 12.5 x 280 cm - tussenpaal

Kies voor betonpalen als je graag een onderhoudsvrije paal wenst, die geen negatieve invloed zal ondervinden van wisselende weersomstandigheden. Zware betonnen palen met een gleufbreedte van 55 mm. Hierin passen alle klassieke tuinschermen. Dankzij de brede gleuf zijn deze palen perfect voor bijpassende betonplaten. Deze palen hebben een afgeronde bovenkant. lengte 280 cm: 70 cm in de grond. 30 cm ruimte voor betonplaat 180 cm ruimte voor tuinscherm

Meer informatie »

€ 34,30

Betonpaal Gleuf Antraciet 10 x 10 x 280 cm met dubbele gleuf - piramide kop

Lichtgewicht Betonpalen met gleuf hebben een mooie warme antraciet kleur. Deze kleur geeft een bijzonder mooi contrast met het hout die op termijn zal vergrijzen. In tegenstelling tot klassieke betonnen palen (met gleuf) zijn deze palen opmerkelijk lichter van gewicht, waardoor ze makkelijker te hanteren en te plaatsen zijn. Zowel de kleur als de iets smallere dikte van deze palen: 11.5 x 11.5 cm, geven een slankere uitstraling dan klassieke betonpalen die een dikte hebben van 12.5 x 12.5 cm. Voor een perfecte afwerking hebben deze palen een nagenoeg perfect glad oppervlak, met een tot in de kern gekleurde beton, die daardoor zeer kleurvast is. Kleur: Antraciet Afwerking: Piramide top Breedte gleuf: 33>29 mm Geschikt voor blokhutprofiel- planken van 28 mm dik : tali, Thermowood & geimpregneerde grenen planken van 28 mm dik Indien gewenst te combineren met een bijhorende betonplaat. Deze betonpaal heeft hiervoor een verbrede opening voorzien. Paal onderaan: 40 cm Ruimte betonplaat: 25 cm Ruimte voor planken: 200 cm De betonplaat gaat dus grotendeels onder de grond geplaatst worden, om voldoende verankering in de grond te hebben. Dit zorgt voor een mooie kleine zichtbare spatboord onderaan van ca 5 - 10 cm door de betonplaat.

Meer informatie »

Cookies | Uw privacy | Draadomheining is onderdeel van EXZO